De Pers – Het Boek

Het project Yesterday’s Tomorrow haalde letterlijk tientallen kranten en weekbladen, vooral in Vlaanderen. Daarbij ging de aandacht logischerwijze hoofdzakelijk naar dat deel van het concept dat zich ‘op de planken’ afspeelde. Een boek is nu eenmaal een veel minder toegankelijk gegeven dan een concert.
Dat gezegd zijnde waren er ook heel wat lovende woorden voor het werk van de auteur. Zo stond o.a. in HP/De tijd te lezen: ‘Een fascinerend essay van Marc Hendrickx – Een indrukwekkend boek’. Maar misschien zitten de vele reacties van lezers nog dichter bij de kern van de zaak. We pikken er twee uit:

  • “Door de persoonlijke aanpak raakte het boek me veel meer dan een gewone biografie”
  • “Gehuild heb ik bij het lezen van Yesterday’s Tomorrow omdat ik herkenning vond in de benadering van de songs van Leonard Cohen.”

Ohja, als u nóg een reden wil waarom dit boek ab-so-luut aan te raden valt: Christophe Vekeman, officieus wereldkampioen in de categorie “auteurs met een ego dat omgekeerd evenredig is aan de kwaliteit van hun schrijven” kraakte Yesterday’s Tomorrow volledig in een recensie. Geweldig gewoon!