Paradiso Valentino

image23image25image24

Voorjaar 2000 zette auteur Marc Hendrickx zijn eerste stappen richting theater, met het schrijven van drie blijspelen. Na het afgeven van dit visitekaartje begon Hendrickx een intensieve samenwerking met Dirk Dobbeleers.
Van de drie ‘oudjes’ beleefde Waar de ster niet bleef stille staan… in januari 2002 zijn première in theater Cartouche in Edegem. Paradiso Valentino en Dik in orde! blijven (voorlopig?) zonder opvoeringen.
Omdat zowel de jeugd- als de volwassenproducties van het duo Hendrickx/Dobbeleers voorbehouden zijn aan professionele gezelschappen, zijn deze drie eerste theaterteksten van Marc Hendrickx meteen ook de enige die ter beschikking staan van vrije gezelschappen overal te lande.

Wie concrete interesse heeft om het alternatieve kerststuk Waar de ster niet bleef stille staan…, het callcenterverhaal Paradiso Valentino of de met vermageringsrages spelende klucht Dik in orde! te lezen met het oog op eventuele opvoering door zijn of haar gezelschap kan steeds even contact opnemen per mail. De auteur bezorgt u met plezier leesexemplaren en de nodige informatie.