Terwijl we ons klaar maken om 2018 in te ruilen voor 2019…

Hallo iedereen,

Welkom bij een laatste bericht aan het eind van wat  een overvol jaar genoemd mag worden… 2018 zag de realisatie van 2 theaterproducties, 1 boek, 1 internationale verkoop van (eigen) rechten + een groter-dan-ooit aantal verkochte rechten van collega-auteurs (met inbegrip van rechten voor een internationale verfilming).

2019 wordt sowieso rustiger. Buiten een bijgewerkte Britse editie van ‘Yesterday’s Tomorrow’ staan er geen boeken op het programma. Nieuw theater evenmin. Wel loopt ‘De erfenis van de Koning’ nog door tot en met het seizoen 19/20.  In 2019 wordt rustig gewerkt aan twee theaterproducties, waarvan de realisatie verhoopt is in respectievelijk 2020 en 2021. Omdat beiden nog in de opstartfase zitten voorlopig zonder verdere details. Het literaire agentschap heeft wel een behoorlijk druk jaar voor de boeg, met de opvolging van het filmverhaal en de daarmee samenhangende extra trips. Maar 2019 zal zich – all going well – toch vooral onderscheiden door iets geheel nieuws…

Het is nog té vroeg om er veel over te vertellen – details volgen later in 2019, dus ‘come see again’ – maar waar mijn boeken in het verleden regelmatig theaterproducties met zich meebrachten, soms leidden tot een muzikale theatershow en een enkele keer een verfilming, volgt najaar 2019 weer eens iets heel anders en origineels. Leuk, echt wel !

Voor nu wens ik iedereen alvast het allerbeste! Voor wie ‘Libertijns België’ nog moet lezen: enjoy! En voor wie dat boek nog niet in huis haalde: doen! Honderden mensen gingen u al vooraf & de reacties zijn hartverwarmend!

Marc