4 in 1 van 12 tot 16

Met 4 in 1 voor 12 tot 16 zoomt de auteur in op de vier jeugdboeken en jeugdtheaterstukken waarmee hij samen met zijn collega Dirk Dobbeleers jongeren weet te boeien sinds 2003.
Deze voordracht beslaat twee lesuren en is geschikt voor jongeren van de eerste, tweede én derde graad. Marc Hendrickx past de inhoud immers flexibel aan in functie van de groep die hij voor zich krijgt. Staat bij voordrachten voor eerste en tweede graad het leesplezier en de inhoud centraal, dan krijgen leerlingen uit de derde graad de kans om wat langer stil te staan bij de verschillen tussen een boek en de theaterbewerking ervan en/of de omzetting van een boek en theaterstuk naar het Frans.
Leerkrachten die de voordracht willen laten doorgaan in het kader van een bepaald thema doen er goed aan om dit vooraf even met de auteur te bespreken. Hij kan daar dan rekening mee houden bij de inhoudelijke samenstelling van de voordracht, waardoor deze perfect past in het door de leerkracht(en) voorziene kader.

 

Praktische info:

  • lezingen kunnen doorgaan op om het even welke week- of weekenddag., voor- en namiddag.
  • de auteur hanteert een eenheidsprijs van € 200,- per voordracht, alles inbegrepen (behalve BTW, indien van toepassing)
  • er worden dus geen supplementaire kosten aangerekend voor vervoer enz.
  • de voordracht is multimediaal. De auteur gebruikt beeldfragmenten (met geluid) uit de theatervoorstellingen
  • beschikt u niet over een dvd en projectiemateriaal? Geen probleem. De auteur heeft een volledige set materiaal bij.

Contact: 0495/525262, email of het contactformulier

De vouwfolder uitprinten? Download hem hier