Indian Summer – einde augustus 2017

Beste bezoeker,

Einde augustus… De ‘Elvis storm’, met alle persaandacht rond ’40 jaar later’, gaat zoetjesaan weer liggen. Niet dat ‘Elvis dichtbij’ al helemaal tot het verleden gaat behoren – er komen nog enkele signeeracties & in Nederland loopt op een radiozender nog tot november elke week een aflevering rond één van de ’40 diamanten’ zoals die in het boek aan bod kwamen. Het boek is bovendien nog leverbaar en zal allicht in het najaar nog door aardig wat mensen als ‘cadeau’ gegeven worden aan de Elvis-liefhebber(s) in de familie. Leuk, absoluut !

Qua ‘nieuw werk’ komt intussen echter alweer totaal ander materiaal aan bod:

Met ‘Op weg naar WEM-BE-LIE!’ lever ik na ‘Ali’  (2016) en ‘Elvis’ (2017) een derde ‘vervolg’ af op eerder materiaal. Deze theaterproductie ligt immers keurig in het verlengde van ‘Den Derby’ (2009) en ‘Den Derby 2’ (2012). ‘Foute vriend’ Jeron Dewulf speelt deze productie vanaf einde maart ’18 in Het Klokhuis, hartje stad.

En terwijl een flink deel van mijn aandacht logischerwijze daar naartoe gaat, mag ik verklappen dat ik in september mijn enige weekje vakantie van dit jaar doorbreng in het diepe zuiden van Frankrijk en dat die week niet 100% ‘vakantiegericht’ zal zijn…  Eens daar zal ik een deel van de tijd immers verder werken aan wat een volledig nieuw non-fictie themaboek moet worden. Een boek dat – all going well – najaar ’18 verwacht mag worden.

Ik kom er te zijner tijd op terug, hier op deze plek. Hier en nu geef ik het al mee om aan te geven dat mijn huidige productie niet alleen bestaat uit vervolgdelen op wat al vooraf ging… Dit nieuwe werk maakt overigens VEEL kans om te verrassen denk ik zo. Aangenaam verrassen, mag ik hopen! Maar daarover dus later meer…

Beste groet,

Marc