Eindelijk terug!

by

Jawel, eindelijk… mijn vorige bericht hier startte uiterst positief. Het jaar '19 was fraai afgesloten met een stevige herdruk én een mooi filmcontract, het nieuwe jaar startte met een herziene "Yesterday's Tomorrow" voor de Britse markt én het werk aan een theaterproductie met voorziene start in het najaar van 2020. All was well indeed!
Vervolgens lieten 1 na 1 (en in tempo) een laptop, een smartphone en een auto het afweten, terwijl een ongeval me een bril en een stuk gezondheid kostte. En dan was er ook nog aardig wat gedoe rond een of ander virus :-)
Genoeg 'uitvluchten' dus waarom mijn terugkeer naar deze berichtenbox zo lang op zich liet wachten. Maar… All is well, once again. Of toch bijna 'All'. Om met het goede nieuws te beginnen: "ARMAND" komt eraan. Een boek én theaterproject, allebei in beide landstalen, tegelijkertijd! Al zeg ik het zelf: dat is lang niet alledaags. "ARMAND" betekent voor mij bovendien een terugkeer naar de pure biografie - voor het eerst in twintig jaar. Het levensverhaal van de man was te straf, te bijzonder, om te laten liggen. Check-out de details op www.armandtheater.be & kom een keer kijken en/of lees het boek, zou ik zeggen!
Minder leuk dit jaar is dat het literaire agentschap, wat bestaat bij de gratie van internationale beurzen (waarvan er dit jaar geen enkele kon doorgaan) noodgedwongen een soort sabbatjaar doormaakt. Ook de filmproductie die het A.A.A. einde '19 wist binnen te halen liep door de lockdowns en maatregelen vertraging op. Hopelijk trekt in beide gevallen alles zich weer op gang, ergens in de loop van 2021, al is dat voorlopig een ? Terugkeren naar die activiteiten zou wel eens pas voor 2022 kunnen zijn.
Met het afronden van "ARMAND" heb ik er alleszins een héél pittige werkperiode opzitten. De komende weken is het 'promotie voeren' en "ARMAND" voorstellingen bijwonen - altijd top - en (jawel) de motor zachtjes terug in gang trekken voor een volgend project alweer !

Tot ziens, ergens onderweg - Marc