Bericht van de auteur – Mei 2017

Beste bezoeker,

Eerst en vooral: hartelijk welkom op mijn (eindelijk) volledig opgefriste en gemoderniseerde website.
U weet hoe zulke zaken in hun werk gaan… Op een dag is er een nieuwe evolutie en hoor je helemaal mee te zijn.
Zo ontstond nog in de vorige eeuw, ook deze ‘auteurswebsite’.
Dan is er het werk van elke dag en krijgt dat nieuwe informatie- en communicatiekanaal onvoldoende updates.
Die wetenschap, samen met mijn ingebakken hekel aan al té grote inbreuken op het privéleven, houden me tot nu zonder spijt weg van de (a)sociale media. Geen Fakebook, Twitter of WhatsApp voor deze jongen – no thanks.
Toch, soms moet een mens anno nu meer tekenen van leven geven dan ‘enkel’ de publicatie van een boek, de opvoering van een nieuwe theaterproductie, of een bewerking voor radio-, televisie of een ander medium.
Vandaar én in een poging om het wat onpersoonlijke karakter van een statische website enigszins te doorbreken, post ik voortaan in dit vakje regelmatig wat ‘nieuws’. Dat kan zowel pure info zijn over nieuw werk dat eraan komt, als een meer persoonlijke mededeling of overpeinzing.
Waarbij ik u met graagte uitnodig om de ‘contact’ knop hierboven te bezigen indien u wil reageren!
Dat kan u ten andere sowieso altijd, met een vraag, voorstel of gedachte die mij aanbelangt. Want hoewel het opdringerige, de snelheid en de hectiek van Zuckerberg’s onzin me voldoende ergert om die uit mijn leven te bannen, ben ik wél zeer gesteld op eerlijke, overdachte reacties en op communicatie. En daarvoor hoeft heus niet teruggegrepen naar hanenveer en inktpot. Het gebruik van de inmiddels al bijna even klassieke email is prima en werkt – dat zal u aan de snelheid van mijn reactie merken – anno 2017 nog perfect !

Met vriendelijke groet,
Marc Hendrickx